Instagram

Instagram Inlägg

Pockettips!Varm feelgood med både charm och nostalgi. En riktigt välskriven bladvändare som raskt förflyttar dig till ljuvliga Öland.”Om man inte har varit på Alvaret på våren är det svårt att förstå hur ljuvligt det är. Lågt växande flora sträcker ut sig i alla riktningar, gulnande gräsvarianter blandas med ett myller av små blommor i rosa, lila, vitt och gult. Gamla stenmurar både avgränsar och bjuder in till nya naturrum genom landskapet och även om man tror att det är tyst, så hör man snart surret av alla de insekter som finner både mat och vila där.”Efter en plötslig uppsägning och skilsmässa, beger sig Johanna från Göteborg till Klarudden på Öland, där farbroderns hus ger henne både trygghet och en möjlighet att landa och fundera över framtiden.Vi lär snabbt känna traktens karaktärer och miljöbeskrivningarna blir levande, vilket gör läsupplevelsen till en skön flykt från vardagen.Det är fint att följa Johannas utveckling, drift och hur hon finner kraft och mening i sina rötter och i den miljö hon tillbringade sina barndoms somrar i.Ljuvlig läsning för oss som älskar Öland, inspirerande för er som aldrig besökt ön. Härligt, lättläst och boken lämnar en skön känsla efteråt.Ljuvligt omslag av Jenny Liljegren.Tack @annasundbeckklav för att jag fick möjlighet att läsa!🏽Det här gav mersmak. ️.#johannapåklarudden #annasundbeckklav #harpercollinsnordic #pockettips #feelgoodläsning #öland #älskaröland #boktips #lästips

Instagram Inlägg