Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Ljuvlig feelgood som tar oss med till den brittiska landsbygden och dess pittoreska små byar.Det är härligt med udda och charmiga karaktärer som genast blir ens vänner. Det är underbart med miljöbeskrivningar som får en att känna både doft, smak och ger en känsla av att man faktiskt är där på riktigt, en del av berättelsen.Det är mysigt, välskrivet och ger en utmärkt flykt från vardagen. Följ med till Peasebrook Valley i Cotswolds.Vi får följa mäklaren Belinda som får i uppdrag att sälja det ultimata drömhuset Hunter’s Moon. I över femtio år har huset varit i familjen Willoughbys ägo.När försäljningen drar igång öppnas dörrar till gamla familjehemligheter både för familjen och för Belinda.I våras kom ”Familjereceptet” och i höst kommer ”Hjärtats bokhandel”.Jag älskar karaktärerna, miljöerna och den charmiga förpackningen. Det är underhållande, trovärdigt och fängslande.Utmärkt översättning av Maria Store.Ljuvligt omslag av Anna Henriksson.Rekommenderas varmt.️️️️Rec ex från @printzpublishing .#drömhuset #veronicahenry #mariastore #annahenriksson #printzpublishing #huntersmoon #feelgoodläsning #boktips #lästips #sommarläsning #läsning #attläsaärattresa

Instagram Inlägg