Instagram

Instagram Inlägg

Pockettips!En fascinerande psykologisk thriller som griper tag och fängslar från första sidan. Svår att lägga ifrån sig.Var beredd på sträckläsning!Vad är sant och vem ljuger? Vem förföljer vem och vad händer när vi tappar kontrollen över vår egen kropp?Det är lättläst, välskrivet och skildrar både vardagssituationer och familjerelationer på ett suggestivt sätt. Mysterierna tätnar, frågorna hopas och det blir både obehagligt och spännande, på ett kittlande sätt.Clara studerar psykologi och strax efter sedan hon flyttat ihop med pojkvännen Markus och hans två döttrar, får hon regelbunden yrsel och svimmar. Hon vaknar upp på oväntade ställen och vet inget av vad som hänt. Men fragment gör henne osäker. Vad är på riktigt eller är det drömmar som gäckar henne?Plötsligt inser hon att någon förföljer henne, men vem och varför? Hon anar att Markus döljer något. Vad hände egentligen när hans förra fru dog och varför är ett av rummen i huset låst?Att Annika Widholm kan skriva bra och spännande barn- och ungdomsböcker visste jag. Och jag blev inte besviken på denna debutroman. Det är en mycket bra och spännande psykologisk thriller.Ljudboken är väl inläst av Rebecka Hemse.️️️️.#yrsel #annikawidholm #månpocket #storytel #psykologiskthriller #pocketbok #pockettips

Instagram Inlägg