Instagram Inlägg

Semesterläsning!Det är dråpligt, knasigt, charmigt och lagom spännande. Egon och Ragnar är tillbaka i den femte fristående delen av ”Morden i Falsterbo” och då kan vad som helst hända!Det finns likheter med ”Jönsson-ligan”, men en stor skillnad är att de har en plan. Egon, Ragnar och även polisen Mårten Lind är väldigt spontana och helt oförutsägbara.Det är mycket babbel och nyfikna ortsbor som lägger näsan i blöt, men jag gillar tonen och Olséni/Hansens sätt att skriva.De går från klarhet till klarhet och bjuder på en skön värme, empati och omtänksamhet mellan sina karaktärer.Önskar du dig ett gott skratt och har du ännu inte läst och bekantat dig med pensionärerna i Falsterbo, gör det bums!️️️️Rec ex från @bokfabriken .#turisten #christinaolséni #mickehansen #olsénihansen #bokfabriken #mordenifalsterbo #humordeckare #semesterläsning #sommarbok

Instagram Inlägg