Instagram Inlägg

En somrig, lättläst och underhållande berättelse som även lyfter människoöden och samhällsutmaningar.️Fyra kvinnor i olika åldrar möts i det sömniga kustsamhället Tradviken.Ellen får låna sin exmans sommarstuga, Birgitta känner sig som en misslyckad föredetting och har isolerat sig från omvärlden. Tess är en av få unga som stannat kvar och trivs med det. Signe 85, har sina rötter i Tradviken och vill bevara den gamla idylliska charmen.️Språket är rappt och personligt. Karaktärerna är livfulla och sätter prägel på handlingen i en härlig miljö.️Jag gillar det sätt människorna närmar sig och lär känna varandra, hur de utvecklas tillsammans och hittar en fin gemenskap trots sina olikheter. Gott att se hur samarbete lönar sig och att ensam inte alltid är starkast.️En avkopplande berättelse som passar utmärkt att läsa under lata dagar i sommartid.️️️Författaren har tidigare gett ut böckerna ”O helga natt”, ”Livet är en fest” och ”Du glädjerika sköna”..#sjöbodsblues #saraholsson #bokfabriken #sommarläsning #sommarbok #läsning #läsningärlivet #boktips #lästips #vadvorelivetutanböcker #feelgoodläsning

Instagram Inlägg