Instagram

Instagram Inlägg

Ella och Noa är tillbaka! Det är dråpligt, busigt, charmigt tillrättavisande, moget förklarande och påminner oss om att vi är olika men lika bra.Ella, Noa och Ellas pappa ska bada på badhuset idag. Noa är världens modigaste och ska hoppa från kanten, för han är inte rädd för nåt. Eller..?Ella och Noa är två naturliga personligheter på fem år. Det är härligt att ta del av deras vardags-äventyr. Stor igenkänning för både barn och vuxna. Fint att lyfta att både snålhet och rädsla kan vara positivt.Man kan som vuxen läsare känna igen både uttryck och förmaningar som vi slänger oss med i tid och otid. Och påminns om att det ibland kanske är lite förhastat, av gammal slentrian och inte helt genomtänkt…Mattias Edvardsson har en enastående förmåga att fånga upp personliga karaktärer och beteenden som vi fängslas av och känner igen, oavsett om han skriver för barn, tonåringar eller vuxna.Det är svårt att motstå Ella och Noa och de är mycket lätta att tycka om.De fantastiska och personliga illustrationerna av Matilda Salmén förstärker innehållet och berikar handlingen ytterligare.En utmärkt bok för de yngsta nu när badsäsongen är här.Den första boken ”Glass på en onsdag” kom 2018.Läs gärna tonårsboken ”April, April” och vuxenboken ”En helt vanlig familj”..#ellaochnoahoppafrånkanten #ellaochnoa #mattiasedvardsson #opalförlag #bilderbok #bilderbokstips #sommarläsning #badbok #barnbok #barnbokstips

Instagram Inlägg