Instagram

Instagram Inlägg

För första gången gången ska Saga sova borta, utan mamma och pappa. Men hon är fem och ett halvt år och klarar faktiskt av det mesta, så det ska nog gå bra. Eller..?Ännu en härligt vardagsnära berättelse om Saga, där vi får följa både med- och motgångar.Den här gången lär vi känna morfar, trygg och jordnära som gör lite som han vill. Men fint hur han lyssnar in Saga och bemöter henne utan pekfingrar.Det är välskrivet, oväntat och med varma, trygga vuxna på en armlängds avstånd.När jag högläser om Saga, får jag alltid så fin respons av barnen. De känner igen sig och kommenterar både handling och bilder på ett positivt sätt.Illustrationerna är gjorda av Emma Göthner.Har du ännu inte läst Saga-böckerna, gör det!.#sagasagor #sagasagorsovaöver #sovaöver #josefinesundström #emmagöthner #bilderbok #bilderbokstips #bonniercarlsen

Instagram Inlägg