Instagram

Instagram Inlägg

Den är vacker, lågmäld, personlig och en tidlös coffee table-book som hyllar de fem materialen järn, sten, trä, ull och glas.Passar utmärkt som gåva till dig själv eller en vän.Lagom till årets tv-säsong av ”sommar med Ernst” kommer en ny fotobok i samarbete mellan Kirchsteiger och journalisten Åsa Ottosson.Den innehåller historiska fakta, personliga betraktelser och minnen. Smedjor och kolmilor, uppväxtåren och livet i Degerfors presenteras, inredningstips och vackra bilder varvas med löpande text.Jag vet att Ernst är ett varumärke men jag gillar verkligen denna bok. Den ger ett ärligt djup, hyllar gamla tekniker, kulturarv och påminner om hur olika material påverkat oss och historiskt sett drivit utvecklingen framåt. Tidlös men aktuell med tanke på hållbar utveckling, naturliga material och återbruk.En jättefin bok som är lämplig att finnas tillgänglig att läsas under hela året, oavsett ålder, om du är hantverkare, inredare eller vanlig Svensson.#ärligamaterial #ernstkirschsteiger #åsaottosson #bonnierfakta #coffetablebook #fotobok #inredningstips #presentbok #boktips

Instagram Inlägg