Instagram Inlägg

Nu som pocket!Jag älskar titeln, omslagen och jag älskar boken.Har du ännu inte läst den – gör det!En otroligt välskriven berättelse som väcker många starka känslor och djupa funderingar kring hur vi människor blir dom vi är.Vad gör hemligheter med oss själva och med omgivningen? Och vikten av att hur vi kan göra stor skillnad för en annan medmänniska.Handlingen ger oss mycket att samtala om och stannar kvar när boken är utläst.Elin växer upp på Gotland med sina två yngre bröder, sin alkoholiserade pappa och kedjerökande mamma. När pappan hamnar i fängelse blir Elin den som driver familjen framåt. En dag händer något fruktansvärt och Elin lämnar Gotland och sin barndom bakom sig.Denna bok fängslade mig från första sidan. Den är skriven som två parallellhistorier. Dels från den framgångsrika karriären i New York i nutid och dels från Gotland 1979, som så sakteliga nystar fram vad det var som egentligen hände och hur det påverkade Elin till den hon är idag.Omslag: Sanna Sporrong/Emma Graves.Författaren har även skrivit ”Den röda adressboken”.#ettfrågeteckenäretthalvthjärta #sofialundberg #forumbokförlag #sannasporrong #boktips #lästips #pockettips #månpocket #pocketbok

Instagram Inlägg