Instagram

Instagram Inlägg

Boktips på en söndag!En härlig, avspänd och mysig roman som bjuder på familjehemligheter, diskussioner, relationer och kärlek.️Varje söndag träffas Anna och hennes stora vuxna familj hemma hos varandra på lunch för att äta, samtala och umgås.Det är så där frispråkigt, bullrigt och tjattrigt som det kan vara i vilken vanlig familj som helst.Mycket prat och uppgörelser, men vi inser snart att det viktigaste och största funderingarna vi har, kanske man inte ens tar upp med sina närmaste. ️Lättläst men med ett djup som tar upp känslor och fördomar på ett ödmjukt sätt.En skön avkopplande läsning av författaren till ”Snöfall, mirakel och frusna hjärtan”.Ljudboken är väl inläst av Charlotta Jonsson.️️️#söndagsklubben #julietashton #printzpublishing #roman #feelgoodläsning #feelgoodbok #boktips #lästips #läsning #böcker #boknörd #läsningärlivet

Instagram Inlägg