Instagram

Instagram Inlägg

Snart i butik!Jag har fått möjlighet att förhandsläsa ”Ta mig tillbaka” av B.A Paris.Det är något visst med språket i hennes böcker och på det sätt som författaren gäckar oss läsare. Psykologisk spänning som rör om i vårt inre och låter oss lära känna psykopater på nära håll.Vi får till oss ledtrådar, vi anar att det ligger något dolt i dunkel. Hemligheter och svartsjuka präglar berättelserna. Någon ljuger, frågan är bara vem och varför?Finn och Layla är ett förälskat par. Under en semester, försvinner Layla plötsligt och återfinns aldrig. Finn söker tröst hos Laylas syster Ellen och vänskap växer till kärlek.Strax innan bröllopet, sker märkliga händelser, hemliga meddelanden och varningar dyker upp och allt tyder på att Layla lever. Vad vill hon? Vad vet hon?Har du ännu inte läst ”Bakom stängda dörrar” och ”Sammanbrott” av samma författare, gör det!”Ta mig tillbaka” har släppdatum 10 juni.#tamigtillbaka #baparis #jentasförlag #psykologiskspänningsroman #boktips #lästips #spänning #nyaböcker

Instagram Inlägg