Instagram

Instagram Inlägg

Oerhört starkt och fängslande om det komplexa att följa familjens kultur, föräldrarnas förväntningar eller sina egna drömmar.️En lysande skildring där vi på nära håll får följa Memos vardag i den svenska förortens betong. Starkt och ärligt återberättat om föräldrarnas förväntan och ungdomen som känner sig kluven till grupptrycket från kompisarnas val, sina egna drömmar och längtan efter att leva sitt egna självständiga liv.Memo ställs inför ett ultimatum – familjen eller den svenska kärleken Amanda.️Det är trovärdigt, aktuellt och otroligt välskrivet. Vi får på nära håll förståelse och insyn i en familj som har rötterna i det kurdiska Turkiet och lever sin vardag i den svenska förorten.Lättläst, fängslande bok om relationer, utanförskap, integration och identitet som väcker känslor och ger igenkänning och förståelse.Jag läser gärna mer av författaren och varför inte en uppföljning?En bok jag önskar blir flitigt läst av både ungdomar, unga vuxna och vuxna.Finns även som ljudbok, bra inläst av Magdi Saleh.Rekommenderas varmt!️️️️#pojkensomföljersinskugga #kadirmeral #hoiförlag #magdisaleh #recensionsexemplar #nyaböcker #boktips #lästips #integration #läsningärlivet #läsning #boknörd #läsninggörskillnad #läsningärviktigt #böckersomgörskillnad

Instagram Inlägg