Instagram

Instagram Inlägg

Presenttips!Gabriel Jonsson är vinnare av Sveriges mästerkock 2019.Hans kokbok är indelad utifrån årstid och är en fin blandning av recept. Det finns både lättlagade och lite mer avancerade rätter.🥕Inspirerande bilder från skog och mark. Maträtterna presenteras ibland som en installation (med råvaror), och ibland med förlag på dukad tallrik.🥕Ganska enkla maträtter i mina ögon, med inte alltför många ingredienser.Mina direkta favoriter blev ändå efterrätter med rabarber och soppa på färska nypon.🥕En trevlig och inspirerande receptbok lämplig present till både män, kvinnor och studenten i olika åldrar.Boken kommer från @bonnierfakta #frånskogtillbord #gabrieljonsson #receptbok #kokbok #kokbokstips #presentbok #presenttips #nyaböcker #sverigesmästerkock2019

Instagram Inlägg