Instagram

Instagram Inlägg

En trovärdig, personlig, välskriven och känslostark berättelse om ett liv i helvetet.En treårig mardröm i fångenskap fylld av misshandel och våldtäkter.️Jag är påverkad, omtumlad, arg och tacksam att jag inte delar upplevelserna.Boken är på ca 160 sidor och det är väl utnyttjade sidor, den behöver inte vara längre och jag hade nog inte orkat läsa mycket mer.️Det här är Cornelias berättelse. Hon är 14 år när hon träffar Christoffer, 16 år och blir förälskad. Han påverkar henne starkt och hon dras snabbt med och fogar sig i hans önskemål. Hon blir hjärntvättad och snart börjar den psykiska och fysiska misshandeln och övergreppen. Hon fråntas sin frihet och blir ständigt bevakad och kontrollerad.️Det är äkta och trovärdigt skildrat. Författaren vet vad hon pratar om och känns insatt. Ett följsamt språk som är lättläst men berör.Det är otäck läsning och ohyggligt att inse att det går ganska fort att bryta ner en annan människa och invagga omgivningen i falsk trygghet. Boken har ett ganska abrupt men hoppfullt slut och det känns ändå okey utifrån den sakliga ton som präglar innehållet.️En viktig bok som behöver läsas för att vi ska lära oss att känna igen tecknen och förstå att detta pågår ständigt omkring oss. Kanske även i vår närhet.Vackert omslag av Eva Helena Larsson.️Stort Tack @forfattareizabelleaman för din berättelse och för läsexemplar.Fortsätt skriva, det gör du riktigt bra!️️️️#spåravdinahänder #izabelleåman #lumioförlag #läsexemplar #våldihemmet #misshandel #misshandelsöverlevare #roman #boktips #lästips

Instagram Inlägg