Instagram Inlägg

En underbar bilderbok om alla de känslor som uppstår när det är dags att välja och ge bort en present till någon annan..,Visst är det väl ofta så att vi köper gåvor till andra och ger bort saker vi själva skulle vilja ha? Man vill ju att det ska bli uppskattat, men även rätt och riktigt.I den här bilderboken får vi följa all väntan, förberedelserna och allt kaos som präglar ett helt vanligt barnkalas. Det ger för mig både leenden och klump i magen.Fantastiska känslostarka illustrationer och stor igenkänning i både text och bild för barn och vuxna. Bilderna speglar både sinnesstämningen mellan personerna och alla känslor före, under och efter födelsedagsfirandet hos fyra-åringen.En klockren, tidlös och charmig berättelse som tål att läsas om och om igen..!Boken är utgiven av @lillapiratforlaget #slottet #emmaadbåge #lillapiratförlaget #bilderbokstips #bilderbok #barnbok #barnbokstips

Instagram Inlägg