Instagram Inlägg

Boktipset!Ny bok om Lillebror Kanin och hans underbara familj i Sagoskogen.”- Min mormor säger att det finns ett SPÖKTÅG i tunnelbanan! hoar Lilla Uggla..- Alla på tåget DOG och blev SPÖKEN! Och de har skramlat runt i vagnarna sen dess. För ingen, varken levande eller död, kan någonsin lämna det kusliga spöktåget.”Över spöktåget vilar en förbannelse och nu har Lillebror Kanin möjlighet att bryta den. Men då krävs både mod och civilkurage att ta rätt beslut och göra genomtänkta val.Har du ännu inte läst böckerna om den underbara familjen Kanin, så gör det! Barnen älskar dessa ruskiga, roliga och fantasifulla berättelser. Dramatiska bilder som lockar till att leta efter detaljer, oväntade handlingar och alltid med positiva utgångar. Faror och läskigheter lurar överallt men med mod, hjälpsamhet och kluriga lösningar blir det lyckliga slut.Vill du lyssna till tidigare berättelser om Farbror Elände, Fru Skräck, Monstret i Skogen och Godistrollet hittar du dem inlästa av Petra Nielsen på sr.play. Sök på ”Familjen Kanin”.#saganomdenunderbarafamiljenkanin #spöktåget #jonnabjörnstjerna #familjenkanin #bilderbok #bilderbokstips #skräckfördeyngsta #spänningförbarn #spökbok #bonniercarlsen

Instagram Inlägg