Instagram Inlägg

Spänning från första sidan och helt omöjlig att lägga ifrån sig…️Lisa Jewell är en favoritförfattare och det här är enligt mig en av hennes bästa böcker.Vi dras direkt in i en mordutredning, som sedan nystas upp bit för bit. Det är ett högt tempo, tvära kast, trovärdiga vardagsrelationer som triggar, skrämmer och berör.️I centrum står en karismatisk rektor och hans familj. Hans arbete, utstrålning och bakgrund påverkar många människor i hans närhet. Hemliga möten, passion, otrohet, svartsjuka, besatthet och familjehemligheter cirkulerar kring mannen. Det ingen av de inblandade vet är att allt observeras och dokumenteras av en närstående. Snart dyker mörka rykten upp från det förflutna. När ett dödsfall ska utredas finns det minst ett vittne med säkra bevis…️Jewell har en enastående förmåga att skriva trovärdigt och äkta, så jag kommer på mig att det känns som en true story. Berättelsen är väl genomtänkt, aktuell och snyggt sammanvävd. Det är lätt att känna sympati och beröras av karaktärerna. Boken är väl strukturerad så det blir inte rörigt utan bara så väl hopflätat.Mycket bra översättning av Sanna Hellberg.Denna berättelse passar att läsas från ung tonår och uppåt.️️️️️#varjestegdutar #lisajewell #printzpublishing #psykologiskthriller #spänning #nyaböcker #boktips #lästips @printzpublishing

Instagram Inlägg