Instagram

Instagram Inlägg

”Så höga förväntningar. Edith; hon som alltid har koll. Som alltid fixar. Alltid löser. Anpassar sig. Äter det som serveras. Utan bråk. Utan tjafs. Utan skrammel. Tröstar fast det är hon som behöver bli tröstad.”️En stark och lättläst berättelse om att vara 13 år och växa upp med en storasyster med ätstörningar.️Jag berörs av Edith och tror att många kan känna igen sig i situationen att växa upp i en familj där något barn behöver extra stöd och hjälp. Stor kärlek och starka syskonband präglar berättelsen. Krav, förväntan och frustrationen att inte räcka till och göra tillräckligt, blir en tung ryggsäck och del av vardagen för Edith.En mycket välskriven, inlevelsefull och hoppfull berättelse som känns äkta och närvarande.️Det här är den andra boken av författaren. ”Zero betyder noll (som i nolla)” kom 2018.️️️️#bitaravettpussel #malinlundgren #idusförlag #boktipsungdom #lästipsungdom #boktipsbarn #lästipsförbarn #ätstörningar Tack @idusforlag för förtroendet!🏼

Instagram Inlägg