Instagram Inlägg

Hur kan man vara så himla taskig så man bara bjuder tio av tretton tjejer på sitt kalas?Vad är det som gör att man börjar ljuga för sin bästa vän och äventyra den viktiga vänskapen, bara för att man vill bli vän med någon som är populär, men elak och taskig?️Det är bitvis jobbig läsning, eftersom den väcker egna minnen av ångest pga exkludering, elaka kommentarer eller vita lögner.Boken känns som om jag får tillgång till 10-åriga Mandas hemliga dagbok om vardagslivet i årskurs fyra. Längtan efter bekräftelse, tillhörighet, relationer, grupptryck, lögner, svek och klump i magen är en del av innehållet i denna debutbok.️Relationerna och vardagshändelser är i centrum, vilket gör den rapp och fokuserad. En aktuell bok som kan ligga till grund för samtal och diskussioner om bl a vänskap, sociala medier, ansvar, beteenden och hur vi går vidare efter en ovänskap.Rekommenderas!️️️#såhimlataskigt #cinafriedner #rabénochsjögren #boktipsbarn #lästipsbarn #ordkrig #grupptryck #nyaböcker #bookstagram #boknörd @rabensjogren

Instagram Inlägg