Instagram Inlägg

En mycket inspirerande bok både för dig som är nybörjare och till dig som vill utveckla din odling.️Hydroponisk odling innebär att odla utan jord. Det ger dig möjlighet att äta färska grönsaker året om, du kan odla på höjden och bredden med tätare plantering än med jord, du slipper bära och hantera jord, du kan skörda ofta och odlingen sköter sig själv även då du är bortrest.Många bra fördelar, men boken tar även upp nackdelar.️Språket är pedagogiskt och lättbegripligt. Jag får svar på alla frågor som dyker upp under den inledande läsningen och boken är rikt illustrerad med inspirerande foton och tydliga ritningar.️Vi behöver alla engagera oss i den kost vi äter, samt hjälpas åt att minska utsläpp och äta närodlat och ekologiskt.Att odla hydroponiskt är helt ny kunskap för mig, men mitt intresse är väckt och jag känner att denna bok räcker för att jag ska våga komma igång. Jag känner mig trygg med bokens upplägg, så att jag vet på vilket sätt jag stegvis ska gå till väga. Läs för att lära dig nytt eller läs för att börja odla på egen hand.️️️️️#hydroponiskodling #niklashjelm #odlasjälv #närodlat #odling #odlingstips #norstedts #boktips #grönafingrar #odlahemma @norstedts_forlag

Instagram Inlägg