Instagram Inlägg

En utmärkt presentbok till dig själv, studenten eller en vän som behöver inspireras att städa!️Vi är alla olika och har med oss olika rutiner från vår uppväxt. Städexperten Marlene Eriksson delar med sig av kunskap, rutiner, materialtips och produkter. Jag gillar tydligheten och att boken är uppdelad utifrån rum. Det gör den överskådlig och gör det lätt att hitta det jag efterfrågar. Så fint att få konkreta råd över rutiner och tidsintervaller.️Boken har inspirerande bilder och foton, listor som lätt prickas av och många bra tips på ekologiska och naturliga städprodukter som du kanske hittar i skafferiet eller kryddskåpet. Det finns ingen anledning att vi ska använda dyra kemiska produkter i vår dagliga städning.Vi får även svar på läsarnas egna frågor som dykt upp genom åren.️Språket är positivt och inspirerande och lockar verkligen till att ta tag i städningen med helt ny energi.️️️️#städglädje #marleneeriksson #norstedts #städexperten #städtips #städrutiner #naturligastädprodukter #hållbart #boktips #presentbok #studentpresent #nyaböcker

Instagram Inlägg