Instagram Inlägg

Våren är här och det kanske är dags att planera ett bröllop?!️Den här boken är en strukturerad guide som är tydligt uppdelad i rubriker och kapitel. Jag gillar att den har ett budget- och hållbarhetstänk i fokus.Boken utgår från fyra hörnstenar: prioritera, budgeten, ta hjälp och gör det själv.️Sammanfattningen är: Utgå från er personlighet, börja prioritera och gör en budget. När inbjudan är skickad är det dags för kläder, ring, hår, brudbukett och fotograf. Plats och lokal, logistik, dukning, meny och underhållning. Detta är en del av rubrikerna, under dessa finns mycket fakta och handfasta råd och tips.️Det känns som att boken verkligen får med allt inklusive fallgropar. Jag tycker det är klokt att skaffa en bok med alla tips och råd på samma ställe. Det är ju en hel del att tänka på..,️Boken innehåller inspirerande foton och en del skisser och kom-ihåg-listor. Bra språk och överskådlig text. Författaren har erfarenhet från artiklar och bröllopsplanering från magasin och nättidningar och är dessutom utbildad civilekonom.Rekommenderas varmt till alla åldrar.️️️️#smartabröllopsboken #annaöstberg #idusförlag #bröllop #bröllopsplanering #bröllopstips #boktips @idusforlag

Instagram Inlägg