Instagram

Instagram Inlägg

En fantastisk bilderbok där vi får möta tio barn från tio olika platser som delar med sig av sina vardagliga tankar och upplevelser. På ett ödmjukt och snillrikt sätt bygger berättelsen broar mellan karaktärerna och bjuder in oss läsare direkt i handlingen.️De är olika men ändå delar de många likheter, framförallt är barnen personliga och sig själva. Jättefina övergångar mellan de olika berättelserna och härligt öppet innehåll som ger stor igenkänning hos en bred målgrupp. Det finns stora möjligheter att samtala och fundera vidare kring alla de olika ämnen som tas upp. Så fint att inte värja för svåra ämnen som krig, sjukdom, död och identitet.️Illustrationerna av Sara Lundberg är ljuvliga och berikar texten på ett bra sätt. Stillsamma, innehållsrika och inspirerande bilder i varma toner, som ger trygghet trots allvarliga ämnen.️En modern och ändå tidlös bok som passar barn från ca 5-8 år och som även kan inspirera till egen läsning och skrivuppgifter.️️️️#jagochalla #ylvakarlsson #saralundberg #rabenochsjögren #bilderbok #bilderbokstips #barnbok #barnbokstips #nyaböcker #vårensböcker #bokutmaningen2019 @rabensjogren

Instagram Inlägg