Instagram

Instagram Inlägg

Bilderbokstips!Vabruari är här, men vem har tid och lust att vara sjuk?! 🤧🤒️Vi känner alla igen olustkänslan när vi inser att en förkylning är på väg, exakt den dag som vi längtat efter, då vi planerat in något roligt. Paniken över att missa precis det fantastiska eller viktiga som väntar oss.️Det är lördag och dags för kalas hos Nova. Men när förkylningen bryter lös är det bara att göra allt för att dölja den för mamma. Men så kommer feberdrömmarna…️Korta meningar som säger så mycket mer mellan raderna. Starka känslor. Mycket igenkänning i texten och illustrationerna av Maria Fröhlich är ljuvliga och förstärker läsupplevelsen ytterligare. Det märks att Sara och Maria arbetat ihop tidigare. Nu är text och bild mer samspelta än någonsin. Liksom de tidigare två böckerna i serien, tycker jag att även denna landar bäst i åldern 5-8 år. Jättebra även för de läsare som börjar knäcka läskoden. Tidlösa berättelser som man med glädje läser om och om igen.️️️️#jagärintesjuk #sarabergmarkelfgren #mariafröhlich #bilderbokstips #börjaläsa #barnbokstips #rabénochsjögren #nyaböcker #bokutmaningen2019

Instagram Inlägg