Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset! En riktigt välskriven relationsroman där den kärleksfulla vardagen snabbt utvecklas till en riktig mardröm.🖤Vänskap, kärlek och svartsjuka. Omtänksamhet och kontroll. Vad är vad? Vem kan man lita på? Vem är ond och vem är god? Ett triangeldrama som utvecklas till en riktig rysare.🖤Anna, Ellen och Isabel tre goda vänner som vet det mesta om varandra. Annas man är en charmig mäklare, omtänksam, hjälpsam och med koll på det mesta. När Isabel ska köpa ny bostad är det David som visar lägenheten. Förbjudna känslor väcks, men vad är man beredd att offra för kärleken? Vem ska släppa taget?🖤En charmig feelgood-roman till en början som utvecklas till en riktigt otäck historia som präglas av manipulation, lögner, svek och våld. Trovärdigt och läskigt hur kärlek snabbt kan väcka helt andra känslor och hur vi människor utvecklas och förändras i takt med det.🖤Karaktärer som berör och väcker alla möjliga känslor. Jag blir både irriterad, illa till mods och beklämd under läsningen. Två berättarperspektiv som skickligt vävs samman till en fängslande berättelse som utspelas under drygt tre månader i sommartid.Omöjlig att lägga ifrån sig. Svår att glömma. Läs den!️️️️#jagsläpperdigaldrig #petraholst #relationsroman #psykologiskthriller #bokforlagetforum #forumbokförlag #roman #boktips #lästips #läsning #bookstagram #boknörd #bokutmaningen2019

Instagram Inlägg