Instagram

Instagram Inlägg

Drömdjur är en vacker och detaljrik bilderbok på rim som väcker fantasin.️Stjärnbilder, väsen och sagodjur blandas med barn, luftballonger, dinosaurier och rymdfarkoster. Vi hamnar i luften, skogen, rymden, under vattnet och på cirkus. Allt är möjligt.️2017 kom boken ”Allt fantastiskt du kan bli” av samma författare. I denna berättelse dras jag med in i sagans värld och fängslas av de ljuvliga illustrationerna och de milda poetiska texterna.Tyvärr är det inte så mycket mångfald representerat hos barnbilderna, vilket jag skulle önska i vårt mångkulturella samhälle. Igenkänning är viktigt.Och visst kan man ha åsikter kring den förskönande bilden av cirkusdjuren, men sammantaget speglar boken glädje, lugn och samvaro. Precis den känsla en godnattsaga förväntas bidra till.️️️️#drömdjur #emilywinfieldmartin #jennykellermanpillay #brombergs #brombergsförlag #godnattsaga #bilderbok #bilderbokskonst

Instagram Inlägg