Instagram Inlägg

Bojan är tillbaka i ny bok! 🚜️Jag gillar när vi får svar på frågan varför, som t ex varför traktorn har så stora hjul och varför däcken har så kraftiga mönster. Härligt med ny kunskap. Själv hade jag ingen aning om att traktorn har 36 växlar både framåt och bakåt och därför tre växelspakar.️Bojan har frågorna och mamma har svaren, eftersom hon har erfarenhet som förare av en massa olika fordon.Illustrationerna är gjorda av Filippa Widlund och är tydliga och varma. Några uppslag skulle passa bra som pekbok för de yngre hängivna fordonsläsarna.️Härligt spännande och empatisk berättelse hur traktorn rycker ut för att hjälpa fåren som rymt och fastnat i kärret.Tips! Läs boken långsamt och prata vidare med barnen om det dramatiska som skett. De har många intressanta frågor, kloka råd och lösningar på situationen.️️️️#bojanochtraktorn #johananderblad #filippawidlund #bonniercarlsen #bilderbok #bilderbokstips #fordonsbok #bokutmaningen2019 #läsutmaning2019

Instagram Inlägg