Instagram Inlägg

Det är oerhört smärtsamt, brutalt ärligt, vackert, sorgligt och otroligt berörande. ️❣️️Utdrag ur förordet:”Det finns ord för allt, det är så man säger…Ibland kan ett enda ord räcka… När det kommer till inre känslor, å andra sidan, är det inte lika enkelt att förklara… Men ibland när vi läser något, är det som att få nyckeln till ett lås vi aldrig trodde vi skulle få upp.”️Dessa texter är exakt så. Korta, koncisa, sårbara, modiga och rakt på sak. Mycket igenkänning, väldigt stark och drabbande läsning. Texterna griper tag i mig, vrider om och lämnar avtryck. Det är ord direkt ur hjärtat med alla känslor närvarande.Illustrationerna av Anna Mörner kompletterar och blir ”pricken över i:et” exakt där orden inte räcker till.️Jag har ingen tidigare erfarenhet av författarna som tillsammans driver podden Forni & Hamilton. De arbetar även som entreprenörer, influencer, författare, bloggare och krönikör. ️Oavsett om du i vanliga fall läser poesi eller ej, så rekommenderar jag boken till dig som någon gång älskat, sörjt eller har ett uns livserfarenhet.️️️️#påandrasidannatten #michaelaforni #michaelahamilton #instapoesi #nyaböcker #poesi #boktips #lästips #harpercollinsnordic #läsutmaningen

Instagram Inlägg