Instagram

Instagram Inlägg

Den fjärde boken om Leona är här – och den är lika bra som de föregående! 🤩️Jenny Rogneby har en förmåga att lyfta viktiga och stora samhällsproblem på ett tidigt stadium, så det känns som om jag är särskilt utvald, den första som får veta och dessutom delaktig i brottsutredningen.Mer än en gång har jag kommit på mig att under samtal ta exempel ur böckerna, då jag blandar ihop dem från verklighetens nyheter.️Leona drabbade mig redan i första boken och tog mig med storm! Det är något speciellt med hennes oförutsägbara karaktär, som helt väljer sina egna vägar och spektakulära lösningar.Kaxig och kompetent. Orädd och driftig.Som läsare känner jag att Rogneby är väl insatt i utredning- och polisarbetet. Olika historier med aktuella, viktiga och känsliga ämnen, som galant vävs samman och dessutom smakfullt bjuder in till Leonas relationer och privatliv på ett smidigt sätt, gör varje bok till en attraktiv bladvändare.️Har du mot förmodan missat böckerna om Leona – Läs dem!Det enda negativa är att de är svåra att släppa, glömma och att man genast längtar och väntar på nästa bok.️️️️️#jennyrogneby #leona #uraskaield #kriminalroman #wahlström&widstrand #w&w #boktips #deckare #nyaböcker #bokutmaningen2019

Instagram Inlägg