Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS! En guidebok till att hitta ”Det inre Äventyret”️”I dagens tuffa tempo och krävande samhälle kan inre lugn vara en superkraft. Det är viktigt att stanna för att se vart vi är på väg. När vi stannat upp är det lättare att blunda och se inåt, hitta vår inre superkraft och tänka starkare tankar. Därefter kan du lära dig att andas bättre. Andningen är bryggan mellan kropp, sinne och välmående.”️När livet är som mest kaos och vi har som mest att göra, är det viktigare än någonsin med pauser, återhämtning, reflektion, mellanrum och raster.️Annelie Pompe är professionell äventyrare och delar i denna lilla pärla med sig av tips och guidar läsaren till att hitta ett inre lugn, meningsfullhet, mod och inspiration. Det inre äventyret. Det är inget kvick-fix utan kräver övning.Boken är indelad i fyra kapitel: Stanna, Blunda, Andas och Lev autentiskt. Boken innehåller tips på övningar och klokord samt några inspirerande foton, vilka förhöjer känslan och gör de fysiska övningarna tydligare.️Jag gillar den enkla och naturliga tonen i språket. Inga konstigheter eller pekpinnar, utan vänlig guidning och handfasta råd, med en känsla av att kunskapen bygger på egen erfarenhet och att övningarna är beprövade och noga utvalda.En utmärkt presentbok till dig eller en vän som behöver finna lugnet på insidan.Pompes förra bok ”Otroligt högt och extremt djupt” från 2015 gillade jag jättemycket är en välläst bok hos mig.Anneli Pompe är aktuell under våren 2019 i tv-programmet ”Mästarnas Mästare”.️️️️#enäventyraresguidetillinrelugn #inrelugn #anneliepompe #mentalträning #mindfullness #andning #boktips #presentbok #julklappstips #lästips #thebookaffair

Instagram Inlägg