Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS!Det börjar med dig, den lilla enskilda människan. Vi kan alla dra vårt strå till stacken genom att börja agera genom att göra kloka hållbara val. Nu. För en bättre värld.🌍Boken ger enkla smarta tips som hjälper dig att göra kloka, medvetna och hållbara val. Den är indelad i 50 kapitel vilket ger en tydlig struktur och gör innehållet lättillgängligt.Det finns rutor där hållbarhetscoachen Jessica tipsar och faktatabeller med innehåll valt utifrån olika teman som överskådligt och snabbt gör oss medvetna och väcker intresse.🌍Kunskap är makt och ger insikt till handling. Medvetna val gör skillnad. Författaren har 28 års erfarenhet inom hållbarhet och kommunikation. Gör det enkelt för dig genom att ta hjälp av några goda råd som gör skillnad. Ett bra nyårslöfte är att ta ansvar för klimatet och miljön.En lättläst bok med viktigt innehåll som ger kunskap till alla och envar. En utmärkt gåva till dig eller en vän. Passar alla åldrar.️️️️#50myteromhållbarhet #jessicacederbergwodmar #boktips #boktipset #lästips #lästipset #julklappstips #hållbarhet #lavaförlag

Instagram Inlägg