Instagram

Instagram Inlägg

”Det här är berättelsen om hur det kändes att bli och vara Moderaternas första kvinnliga partiledare. Det är också berättelsen om hur det var att inte bli Sveriges första kvinnliga statsminister, utan i stället bli den första moderatledaren sedan 1907 att avgå innan väljarna fått säga sitt. Det här är min berättelse om hur det kändes, om varför det gick som det gick och mina funderingar kring det.”️Detta är ingen biografi utan mer en sammanfattning om några intensiva och turbulenta år, framförallt 2014-2017.Jag minns själv mina upplevelser från den här tiden och tycker det är intressant att få åren sammanfattade från ett självupplevt inifrån-perspektiv.️Det är en berättelse på knappt 300 sidor, som bitvis är detaljerad med fakta och information som jag skumläser, men den är välskriven, saklig och jag förstår behovet av att den är så detaljerad.Oavsett vilket parti du tillhör rekommenderar jag boken. Innehållet är inte politiskt utan tar mest upp ledarskapsfrågor, livspussel och mänskliga beteenden. Den lyfter ämnen som hetsjakt, offentlighet och värderingar. Boken väcker känslor och en del frågor kvarstår, som jag tror författaren själv inte heller kan förstå och förklara. Tror vi är ganska överens om att det finns mycket kvar kring attityder och jämställdhetsfrågor att jobba på i vårt land.️️️#inifrån #annakindbergbatra #albertbonniersförlag #boktips

Instagram Inlägg