Instagram

Instagram Inlägg

Äntligen är Super-Charlie tillbaka med en ny bok! 🤗En mycket älskad figur hos förskolebarnen. De tidigare böckerna är i stort sett sönderlästa, och barnen tycks aldrig få nog.️Denna gång hör Super-Charlie läskiga ljud på natten och han försöker både hitta spår och gillra en fälla för att fånga den objudne gästen.️Jag älskar hur Läckberg bjuder på det oväntade och hur den egna familjen är en del av berättelserna. Alla böcker är härligt spännande, tokiga och helt oförutsägbara. Jag tror det är det som lockar de unga läsarna – det är både crazy och lite läskigt…De fantastiska illustrationerna av Therese Larsson är charmiga, personliga och härligt flirtande till oss vuxna. Det finns små ledtrådar lite här och var.️Har du ännu inte läst om Super-Charlie, så passa på nu. 10 % av intäkterna går till Project Playgrounds arbete.️️️️#supercharlieochspökfällan #camillaläckberg #bilderbokstips #bilderbokstips #barnbok #barnbokstips #bonniercarlsen

Instagram Inlägg