Instagram

Instagram Inlägg

”Mindre prestation, mer känsla. Spring inte fortare än du behöver och glöm aldrig bort varför du springer. Bara på så sätt kan löpningen bli en livslång kärlek.”️Petra Månsson hade negativa löparminnen från skoltiden, då allt handlade om prestation och snabbhet, vilket dödade träningsglädjen.November 2009 anmäler hon sitt intresse att sju månader senare springa Stockholm Marathon.️En härlig och inspirerande bok med tydliga och konkreta tips som fungerar utmärkt som igångsättare till dig som har svårt att ta tag i din träning.️Jag har läst en mängd träningsböcker genom åren, och för mig som är en glad amatör, funkar bokens enkla och tydliga tips, överskådlig och strukturerad layout jättebra!️Denna bok andas ”allt är möjligt” och hjälper till att avdramatisera träningen. Den är positiv och ganska grundläggande.En utmärkt bok till dig som vill träna men som hittar alltför många hinder och ursäkter att komma igång.️️️️#smartarelöpning #petramånström #löparglädje #löptips #löpning #träningsbok #boktips #lästips #norstedts #norstedtsförlag

Instagram Inlägg