Instagram Inlägg

”Tanken på döden gjorde Stuart ledsen, och han började tänka på sitt hem och på sin far och mor och bror och på Margalo och Snöboll och hur mycket han älskade dem… Han fick tårar i ögonen när han insåg att han aldrig skulle se dem igen.️När familjen Little får sin andre son Stuart, märker de att han är speciell. Han kan gå direkt efter födseln, han är bara 5 cm lång och väldigt lik en mus..️Stuart Little är en nyutgåva med nyöversättning av Christo Burman och med underbara illustrationer av Jenny Berggren.En charmig och fantastisk berättelse om Stuarts äventyr och vardag som är fylld av faror, men även av vänskap och empati. Allas lika värde och att allt är möjligt präglar boken och gör den till en utmärkt bok att läsa om och om igen.Rekommenderas varmt.️️️️#stuartlittle #ebwhite #jennyberggren #christoburman #atriumbokförlag #klassiskasagor #barnbokstips #boktips #boktipsbarn #lästips #lästipsförbarn #högläsningsbok #nyaböcker

Instagram Inlägg