Instagram Inlägg

”Det är ju inte så att jag gjort någon klassresa eller haft någon särskild framgångsrik karriär. Men dina och mammas värderingar kring alla människors lika värde, orättvisor och solidaritet med dem som har det svårare har format mig.”️Det här är en personlig bok från en son till en far. Som att läsa någons dagbok. Den är välskriven och reflekterar över minnen och händelser från barndom till nutid. Tankar och funderingar kring vad som påverkat handlingar, vad som avgör våra beteenden och formar oss som människor.️Jag känner igen mig i många frågeställningar och förstår behovet av att säga och berätta det man inte hann säga till sin far medan han levde. Ju äldre jag blir desto större blir behovet att fråga och samtala med min bortgångne far.Det finns en hel del romaner som har samma tema: uppgörelsen och förlåtelsen med sina föräldrar. Detta är en fin och lågmäld bok som även skulle funka som underlag till en fiktiv roman om att utifrån sin uppväxt söka sin identitet.️️️#ettbrevtillminpappaihimlen #bennystenberg #stenbergschentzförlag

Instagram Inlägg