Instagram

Instagram Inlägg

”Är du sjukt stressad eller har du drabbats av utmattning? Eller är du anhörig till någon som drabbats? Har du koll på de olika behandlingar och återhämtningsmetoder som finns? Eller är du kanske arbetsgivare och behöver veta mer?”️”Vägen från väggen” är verkligen en grundlig och komplett handbok riktad både till privatpersoner och arbetsgivare. 430 sidor sammanställda svar på frågor som uppstår vid utmattning och stress. Boken är tydligt uppdelad i olika delar. Intervjuer med drabbade människor, professioner och myndigheter, fakta, statistik och tips om olika behandlingsmetoder samt stress- och utmattningstest.️Vi är många som drabbats och känner igen oss. Jag gillar att boken tar upp rättigheter och myndigheter och riktar sig både till den enskilde men även till arbetsgivare. Mycket bra att olika behandlingsmetoder för både kropp, själ och hjärna grundligt beskrivs och utförligt ger exempel från verkligheten. Vi är ju individer som svarar olika på behandlingar. Det märks att författarna vet vad de talar om. Boken är verkligen ulimat, både saklig och tillgänglig med handfasta råd och tips. Trots det digra antalet sidor är boken lättläst och överskådlig. Tyvärr stör jag mig på formatet pocketbok. Det gör boken svårbläddrad och hämmar mig bitvis i läsningen.Jag rekommenderar verkligen boken och hoppas att många arbetsgivare och privatpersoner läser den för att förebygga en krasch och för att på bästa hjälp stötta och hjälpa den som drabbats.️️️️️#vägenfrånväggen #mrshyper #malinrocaahlgren #jessicastigsdotteraxberg #utmattningssyndrom #stresshandbok #stress #utmattning #boktips #handbok #lästips

Instagram Inlägg