Instagram Inlägg

”Vad är det som kan vara helt ruttet på ett ställe, drypande dyngsurt på ett annat och husera ett myrbo på ett tredje? Just precis: golven i huset som Gud glömde.”️Grönviksgården är ett 200 år gammalt skötebarn med kroniskt uppmärksamhetsbehov. Gården är totalt 6000 kvm med en mangårdsbyggnad, ett bostadshus och en stor ladugård från 1916.I juni 2013 blev det kärlek vid första ögonkastet när Daniel och Michael besökte gården. Spontant och helt utan tidigare erfarenheter från renovering köpte de gården och nu fem år senare finns deras erfarenheter samlade i en bok. De är också välkända profiler från SVT:s program ”Det sitter i väggarna”. ️Jag som älskar gamla torp, renovering och byggnadsvård älskar även denna bok! Frikostigt delar Daniel och Michael med sig av sina äventyr, utmaningar, renoveringstips och skötselråd. Språket är ärligt, varmt och humoristiskt, bilderna är personliga. ️En jättehärlig läsupplevelse som bitvis ger känslan av igenkänning, skräck, glädje och inspiration. Jag imponeras stort över det fantastiska arbete som ligger bakom denna husförvandling och förstår det varit en svettig resa med massor av nyttiga erfarenheter. En ljuvlig bok till dig själv eller en vän.️️️️️#detkanintemeränrasa #danielösterhof #michaelwestlund #byggbögarna #boktips #torprenovering #renoveringsprojekt #lantställe #printzfakta #grönviksgården #grönviken #detsitteriväggarna

Instagram Inlägg