Instagram Inlägg

”Ståtliga barrträd dröp av snöklasar längs med vägkanten och sjön såg ut som ett stort moln fallit ner platt på marken. Solen fick snöflingorna som fallit att likna ett hav av gnistrande kristaller. Längs med bergssidorna reste sig metallstolpar mellan vilka människor drogs upp till bergets topp.”️Fredrika, Sven och Meli – tre helt olika personligheter med helt olika liv och utmaningar träffas av slumpartade tillfälligheter på Malta. Vänskap växer fram och ett halvår senare firar de gemensam jul i Åre.️Detta är en debutroman och den första boken av en planerad serie om dessa tre vänner.Det är en ambitiös och varm berättelse som till en början är lite spretig och med väldigt många namn som cirkulerar och som det tar tid för mig att lära känna. Historien landar efter hundra sidor och även den röda tråden. Berättelsen mår bra av att skalas av för att väcka känslor på djupet, vilket den gör i den tredje delen. Otrohet, sorg, saknad och längtan efter att nå sina drömmar, hitta sig själv och sin plats i livet är bara en del av innehållet. ️Jag ser fram emot att läsa fortsättningen om alla karaktärer och göttar mig nu i den härliga vinterkänslan och julstämningen som boken lämnar mig i.Tack Ingrid Marie för rec ex! ️️️#visesiullådalen #ingridmariethorslund #debutroman #feelgood #roman #boknörd #nyaböcker

Instagram Inlägg