Instagram

Instagram Inlägg

”Klockan som accessoar kan antagligen berätta mer om sin ägare än något annat smycke eller klädesplagg…Det finns någonting mer i smycket på din handled än bara ett urverk, någonting man inte riktigt kan sätta fingret på; ett objekt med en historia. Att kunna bära och förvalta en hel tidsepok på sin arm är fantastiskt.”️En fin och genomarbetad bok om klockor som passar både till den som redan har ett klockintresse, men som också väcker ett intresse för den oinvigde tack vare vackra bilder, guidning strukturerad indelning och intressant text.Det har alltid funnits personer i min närhet som haft stort klockintresse. Själv pryade jag som 12-åring hos en urmakare vilket fick mig att förstå vilket tålamod och närvaro yrket kräver.️Klockexperten Carl Halvarsson berättar fängslande om klockans historia, olika stilar, märken, skötselråd, köp- och säljtips.Boken är lättöverskådlig och intressant. Och även om dagens moderna puls- och aktivitetsklockor är häftiga och praktiska, så visst är det väl lite härligt med nostalgi och personliga klockor då och då. En härlig och fin bok som förtjänas att lika framme och tillgänglig. Rekommenderas!️️️️#klockboken #carlhalvarsson #southsidestories #fackbok #boktips #faktabok #klockor #klockorärlivet

Instagram Inlägg