Instagram

Instagram Inlägg

🖥Hur förändras vår kommunikation och våra relationer i takt med internets utbredning? Hur påverkas våra barn? Hur kan jag minska min skärmtid? 🤔Författaren och beteendevetaren Jimmy Mogrip har undersökt hur relationen mellan teknik och människa utvecklats de senaste åren.️2006 kunde vi sitta tillsammans framför tv: n och titta på Eurovision Song Contest. Vi samtalade, röstade och utvärderade bidragen. Dagen därpå kunde vi i bästa fall läsa omvärldens kommentarer i kvällstidningarna. Idag tittar vi på tv-sändningen samtidigt som vi är uppkopplade och ständigt kommenterar på diverse olika sociala medier. All konversation går att utläsa till tids ände under diverse hashtaggar.2013 var 45% av 2-åringarna och 60% av 3-åringarna internetanvändare. Idag är 79% av 2-åringarna och 93% av 3-åringarna internetanvändare. Hur påverkar det barnen?️Boken ger en bild av hur samhället och beteenden utvecklats positivt och negativt med internet. Den ger också praktiska tips hur du kan förändra ditt liv och återta makten över din tillvaro. Boken har en bra och tydlig struktur, är lättläst och grundlig med både egna exempel och källhänvisningar. Skrämmande läsning som ger både igenkänning och ett uppvaknande på osunda beteenden. Rekommenderas varmt till alla åldrar.️️️️️

Instagram Inlägg