Instagram

Instagram Inlägg

Följ med till herrgården Weyfield på den engelska landsbygden i juletid. Här finns knastrande brasor och hemlagad mat, men även hemligheter och lögner.️Äntligen ska familjen Birch samlas igen på den gamla släktgården för att fira jul. Äldsta dottern Olivia återvänder som biståndsarbetare från Liberia och pga smittorisken av Haag-epidemin tvingas familjen isolera sig sju dygn i karantän. Alla bär på stora hemligheter, men som de tvingas konfrontera och avslöja en efter en.️Denna välskrivna debutroman berättas av olika berättarröster och från olika perspektiv. Människor med längtan, sorg och drömmar.Vi bjuds på härliga miljöer och personliga karaktärer som möter livets utmaningar.Men även feelgood som kliar och ger handsvett vartefter jag läser, pga av alla dolda sanningar, märkliga beteenden och lögner för att skydda varandra och hemligheterna i sig.️Boken jämförs med filmen ”Love Actually” och ja, hos mig uppstår samma klump i magen av obehag när förväntningarna brutalt går i kras men även varma känslor för visad kärlek, omtänksamhet och ödmjukhet.️En berättelse som berör och innehåller hopp, framtidstro och viljan att göra gott för andra.Och visst känner vi igen alla de känslor som kan infinna sig när vuxna syskon återses, vuxna barn besöker sitt föräldrahem och en samling människor med olika värderingar samlas i sluten krets.En stark debut som gör avtryck. Rekommenderas!️️️️️#sjudagarmedfamiljen #francescahornak #albertbonniersförlag #debutroman #feelgood #julstämning #boktips #lästips #nyaböcker #skönlitteratur #sevendaysofus

Instagram Inlägg