Instagram

Instagram Inlägg

Feelgood för unga: 13-åriga Ottilia Otto Glans Lindström är tillbaka! 🤗Bok två startar direkt där den första boken slutar. Från oktober till mitten av december får vi följa Otto, nyligen inflyttad från Linköping till Lidingö, i hennes dråpliga vardag och blogginlägg, där hon friskt delar med sig av sina erfarenheter och ibland kanske liiite tillrättalagd tolkning av sanningen.️”… man måste passa på att ha roligt medan man kan. Man vet ju aldrig när man blir överkörd av en buss eller fryser ihjäl i mörkret bredvid en kille som inte gillar en.”️Otto charmar mig och jag fångas fortfarande av hennes direkthet och ogenomtänkta handlingar. Hon är en färgstark personlighet med sund självdistans. Viljan att göra gott och rätt, utan att göra alltför stort avkall på sig själv gillar jag.Varje kapitel avslutas med charmigt kloka små sammanfattningar och påminnelser (note to self) för att lära av misstagen och slippa göra om dem.️”…låt mig säga att det har varit händelserika dagar. För att sammanfatta det hela så har jag räddat prinsen, jag har dansat på scen och jag har nobbat snygg-killen. Dessutom har jag blå-lila hår. Jag har även kräkts lite i en kompis mössa. Livet känns härligt!”Roliga, lättlästa och härliga böcker som passar utmärkt som avkoppling för bokslukaråldern under hösten och vintern.️️️️#vintersportgårbort #mariehammar #abbewahlquist #ottiliaottoglans #notetoself #bokslukaråldern #boktipsungdom #lästipsförunga #läslovstips #rabenochsjögren #boktips #lästips #jullovsläsning #ungdomsbok

Instagram Inlägg