Instagram Inlägg

En psykologisk thriller om våra värsta rädslor, att tvivla på sitt eget förstånd och sina handlingar. Om att glömma hur man utför de mest vardagliga sysslorna, var jag ställde bilen, hur jag startar tvättmaskinen och vilka varor jag beställt från nätet.️Cass passerar sent en kväll en parkerad bil med en kvinna i. Dagen därpå får hon veta att kvinnan blivit mördad. Kunde Cass ha räddat livet på henne? Skulle hon själv blivit mördad om hon stannat? Och vem ligger bakom mordet? Är det samme person som ringer tysta samtal hem till Cass eller mannen som bevakar huset?️Om paranoia, skuld och rädsla för att glömskan är ett förstadie till alzheimers…om hur snabbt livet kan förändras och om vägen till ett sammanbrott.️En gastkramande thriller som hållit mig vaken några sena nätter. Olustigt när jag själv känner igen förvirringen, stressen och oron från de gånger jag glömt på vilken ruta och våning jag ställt bilen i parkeringshuset. Otäckt att jag även känner igen känslan att ha varit bevakad och förföljd..️Debutromanen ”Bakom stängda dörrar” gillade jag starkt. Denna är minst lika bra och med en mycket oväntad upplösning. En bra inläst ljudbok av Kerstin Andersson.Håll utkik snart kommer den även i bokform.Läs den!️️️️️#sammanbrott #baparis #thriller #boktips #spänningsroman #nyaböcker #kerstinandersson #ljudbokstips #storytel #bokförlagetjentas #jentas

Instagram Inlägg