Instagram Inlägg

En klassisk saga och en bildkonstupplevelse i ett! 🏼️Det är något speciellt med berättelsen om ”Hans och Greta”. Den fängslar, skrämmer och är riktigt obehaglig, tycker jag. Men trots detta tar jag ofta för givet att alla barn läst eller hört sagan och återkopplar ofta till den med hänvisning t ex om hur man kan lägga ut spår för att inte gå vilse.️Denna nyutgåva har ett språk som känns lättläst och modernt, men det är bilderna som gör upplevelsen. Magiska, färgstarka, mörka, ljusa – precis som den trolska skogen. Digitala fotografier och målade bilder i en härligt personlig mix gör att jag gärna försjunker i bilderna vid högläsning och berättar sagan fritt. Det ger närvaro och spänning varje gång.️En härlig sagoklassiker med modern touch och en djupare upplevelse som både inspirerar, skrämmer och ger ett lyckligt slut.️️️️#hansochgreta #alexanderjanssonart #klassiskasagor #brombergs #sagor #barnboksklassiker #barnbokstips #bildkonst

Instagram Inlägg