Instagram

Instagram Inlägg

”Längst fram i kyrkan stod en vit kista, täckt av blommor och tygbanderoller med ord som ’Farväl’…Människor grät stilla..Detta var inte något som var meningen. Men livet var sällan det, meningen. Ibland var det i stället fullt av enstaka händelser, kanske misstag, som tillsammans utgjorde en katastrof. En tragedi.”️Mia, Sara och Victoria – tre utsatta kvinnor berättar om sina upplevelser ur varsitt perspektiv.Möten som går överstyr, våld i hemmet och övergrepp drabbar dem. Längtan efter kärlek och bekräftelse, ersätts med våldshandlingar, makt och kontroll.Kvinnornas vägar korsas och tillsammans bestämmer det sig för att återta kontrollen över sina liv och sina kroppar.️En välskriven debutroman som är oerhört smärtsam, stark och viktig. Gripande och jobbig läsning där ingenting blir som man önskar. Missförstånd och hämnd som går överstyr. Många frågor att diskutera kring och tyvärr alltför mycket igenkänning från livet och samhällets värderingar.En kort roman om sexualitet och människors beteenden, som är svår att glömma och komma över.Förtjänas att läsas av många, både män och kvinnor, tonåringar och vuxna.️️️️#lisagummesson #patriarkatet #metoo #makt #övergrepp #våldihemmet #våldtäkt #boktips #nyaböcker #ordberoendeförlag

Instagram Inlägg