Instagram

Instagram Inlägg

Det här är en lättläst, strukturerad och överskådlig konstbok som väcker inspiration och ger kunskap kring olika kategorier av konst.📸️20 konstverk från 1590 till 2016 presenteras. Den tar bl. a upp historiska händelser, kända personer som är avbildade, fakta om konstnärerna, symboler och hänvisning till olika museerna där konstverken visas.️Konstfördjupning: Vad är en triptyk? När blir en tavla monumental? Tubism, kubism, litografi, fotosurrealusm och fotokonstnärer är exempel på begrepp som förklaras grundligare. Dessutom frågor till bilderna som fördjupar seendet och får en att tänka utanför boxen.️Jag gillar konstböcker som visar bredd och möjligheter att vi alla skapar personligt och att det verkligen inte handlar om ”rätt och fel, fint eller fult”. Om att uttrycka sig ordlöst, om att väcka och uppleva känslor. En härlig bok för alla åldrar som är utmärkt att läsa tillsammans hemma eller på skolor. Hos mig kommer den garanterat att bli omläst många, många gånger.️️️️️#spanapåkonst #sofihjort #ordalagetbokförlag #konstbok #konst #konstverk #barnbokstips #boktips #boktipsbarn #boktipsungdom

Instagram Inlägg