Instagram

Instagram Inlägg

En fantastisk bok som redan känns som en tidlös klassiker. Om åldrande, rädslor, förväntningar och glädjen av att läsa böcker! Anna ska snart fylla tio år och älskar att läsa. Hennes vän Fru Monsen arbetar på biblioteket och oroar sig för alla böcker som ej blir lästa och om alla berättelser som människor går miste om. Anna börjar läsa ännu flera böcker. En dag läser hon en fantastisk bok utan slut. Vem har skrivit den och hur ska de få veta hur den slutar?️Jag får samma magiska upplevelse som då jag läste ”Den oändliga historien” av Michael Ende. Jag känner igen mig, berättelsen väcker känslor och engagemang. Innehållet tar upp böckernas betydelse, läsglädje, fantasi och vänskap. Illustrationerna av Lisa Aisato är helt underbara och jag kan inte sluta titta på dem. Jag hoppas att många barn och vuxna hittar denna läspärla. Hos mig får den en hedersplats och kommer bli en välläst bok av mig själv och för mina barnbarn.️️️️️#flickansomvilleräddaböckerna #klaushagerup #lisaaisato #bonniercarlsen #bilderbok #bilderbokstips #läsningförallaåldrar #boknörd #läsglädje #läsglädjeföralla #klassiker #tidlös #boktips #boktipsförbarn

Instagram Inlägg