Instagram Inlägg

”Jag hatar att vara annorlunda. Jag hatar att folk tycker synd om mig. Och jag hatar att det inte finns några svar på varför jag bara har en jäkla arm.”️Ett par gånger per år träffar Liv sina vänner på dysmeliläger och där kan hon slappna av och vara sig själv.I skolan däremot är det tuffare och Liv lider av att vara annorlunda. Dessutom känner hon skuld varför hon fick leva och inte hennes syster.️En känslosam och välskriven berättelse om att vara 15 år och inte passa in, om vänskap, kärlek och om längtan att bli accepterad och älskad för den man är. Jag sträckläste boken och kände igen mig i många känslor och tankar från den turbulenta tonårstiden. En hoppfull bok om viktiga ämnen. Jag ser fram emot fler ungdomsböcker av Emma Askling.️️️️#definitivtokysst #emmaaskling #ungdomsboktips #älskaböcker #nyaböcker #bokmal #bokslukare #lästips #boktips #brombergsförlag

Instagram Inlägg