Instagram

Instagram Inlägg

️🏸🏒Underbara Flisan är tillbaka i en bok om stress, aktiviteter och vikten av återhämtning.️Det finns så mycket som är roligt och som Flisan vill hinna med. Och en del aktiviteter som är viktiga att göra, tycker mamma och pappa. Dagarna fylls med gympa, körsång, simskola.., tills Flisan en dag bryter ihop. Hon orkar inte mer.️Barnen på förskolan jublade när jag tog fram den andra boken om Flisan. De ville titta noga på alla bilder och ville också berätta om alla sina aktiviteter.Stor igenkänning, skratt, funderingar och samtal.Hur många aktiviteter är lagom? Vad ska väljas bort? Vem ska välja aktiviteter? Och hur ofta får vi ”bara vara”?️Klok, rolig och nyttig läsning för både barn och föräldrar. På måndag ska jag inte fråga barnen:- Vad har du gjort i helgen?Kanske hellre:- Hur mår du idag? Känner du dig utvilad..?Jonas Olsson har gjort de ljuvliga, personliga och alldeles underbara illustrationerna.️️️️️#flisanvillgöraallt #lindapalm #jonasolsson #librisbokförlag #barnbokstips #bilderbok #älskaböcker #nyaböcker #lästips #högläsningiförskolan

Instagram Inlägg